Tanja Jess en Patrick Martens maken talkshow op zaterdagochtend

13 Augustus 2015 13:39 | amusement | Door Televizier

© William Rutten (foto Tanja) / Kletersteeg Producties - RTL (foto Patrick)

Tanja Jess en Patrick Martens vormen een nieuw tv-duo. De oud-GTST-collega's gaan de talkshow RTL Breakfast Club presenteren.

Tanja Jess en Patrick Martens presenteren samen de nieuwe zaterdagochtendshow RTL Breakfast Club. Een talkshow 'over het goede leven', meldt RTL Boulevard, waarin zowel mode, eten als wellness aan bod komen.

Patrick Martens

Patrick Martens maakt met RTL Breakfast Club de stap naar televisie voor volwassenen. Na vele jaren bij kinderzender Nickelodeon stapte de presentator in 2013 over naar RTL Telekids. Verder was hij dit jaar te zien als sidekick bij Moltalk, de online talkshow waarin wordt nagepraat over Wie Is De Mol, en als verslaggever op de Gay Pride.

Tanja Jess

Voor actrice Tanja Jess is RTL Breakfast Club ook lang niet de eerste presentatieklus. De blondine maakte in 2005 haar presentatiedebuut met Temptation Island en deed daarna programma's als Paradise Hotel en Undercover Lover. De afgelopen jaren was ze te zien in Altijd Jong en Ik Word Moeder.

GTST

Tanja is blij met haar nieuwe klus: "Ik hoop met RTL Breakfast Club een leuk programma te maken waarin ik me ook weer verder kan ontwikkelen als presentator en ik doe dat heel graag samen met Patrick." Tanja kende Patrick al langer, want de twee speelden eind jaren 90 samen in GTST. "We kunnen ontzettend met elkaar lachen en kennen elkaar al meer dan vijftien jaar."

RTL Breakfast Club is vanaf 22 augustus elke zaterdag om 11.00 uur te zien op RTL 4.

Lees ook:
Tanja Jess krijgt PVV-fans over zich heen na anti-Wilders-tweet 

Meer over