Teams It Takes 2 bekend

1 mei 2017 14:02 | amusement | Door Televizier

© William Rutten

De duo’s van It Takes 2 zijn bekend. Gisteravond zagen 1,1 miljoen kijkers hoe negen BN’ers met weinig zangervaring anoniem auditie deden voor hun potentiële coaches Trijntje Oosterhuis, Waylon en Glennis Grace. 

Trijntje Oosterhuis zal samen met RTL-presentator Ruben Nicolai, rapper Keizer en presentatrice Tooske Ragas een duo-partner vormen in It Takes 2. Waylon wilde naar eigen zeggen een harem beginnen en hoopte enkel vrouwen in zijn team te krijgen. Dat is gelukt: hij neemt Nieuwe Tijden-actrice Holly Mae Brood (inderdaad, de dochter van), actrice Hanna Verboom en voormalig Oh Oh Cherso-deelneemster Bibi Breijman onder zijn hoede. Glennis Grace gaat het zangavontuur aan met radio-dj Gijs Staverman, illusionist Hans Klok en GTST’er Buddy Vedder.  

Lichtelijk nerveus

De negen lichtelijk nerveuze kandidaten zongen eerst een zelfgekozen liedje voor de driekoppige jury, bestaande uit Angela Groothuizen, Gerard Ekdom en Nielson. Waylon, Trijntje en Glennis, die overigens niet wisten welke BN’er op het podium stond, mochten achteraf op basis van de zangstem kiezen met welke kandidaat ze een duo-partner wilden vormen.

Op Twitter waren kijkers vooral enthousiast over de zangkunsten van Hans Klok, Gijs Staverman en Keizer. 

Ook vroegen een paar mensen zich af waarom Tooske Ragas aan het programma meedoet, aangezien ze volgens hen geen amateur is.  

It Takes 2 wordt elke zondagavond om 20.00 uur op RTL 4 uitgezonden. 

Meer over