Teckel Messi favoriete gast bij Studio France

20 juni 2016 12:24 | amusement | Door Televizier

© Twitter/TeckelMessi

Niet Henry Schut, niet Hugo Borst of Rafael van der Vaart, maar teckel Messi is de favoriete gast onder de kijkers van Studio France. De hond, van wie het baasje anoniem wil blijven, is een publiekstrekker voor het programma.

Henry Schut heeft iedere dag een bank vol gasten in Studio France. Toch zijn het niet de bankzitters, maar is het teckel Messi die de show steelt. 

Rots in de branding

Teckel Messi is een constante factor van het programma. De viervoeter kan rekenen op positieve reacties vanuit het publiek. Na de wedstrijd Zwitserland - Frankrijk zaten naast Hartman ook twee vrouwelijke voetballers op de bank. Messi zag dat wel zitten, viel de kijkers op. 

Afgezien van zijn charmes, heeft Messi ook verstand van zaken.

Instant hit

Messi maakte twee jaar geleden zijn televisiedebuut in Studio Brasil en de hond was een instant hit. Kijkers waren dol op de viervoeter en Messi kreeg zelfs bergen fanmail. Nu lokt Messi de kijkers naar Studio France. Nederland is er niet bij op het EK en het voetbal is soms niet om aan te gluren, maar het luie dier zorgt ervoor dat mensen toch kijken.

Eigenaar onbekend

Het is inmiddels bekend dat het baasje van Messi een medewerker van de NOS is, maar de eigenaar wil niet met naam in de media verschijnen. Wel is zeker dat Messi de echte naam van de hond is.

Meer over