Teen Mom Jenelle bevallen van baby nummer 3

25 januari 2017 12:16 | amusement | Door Televizier

Jenelle Evans (25), een van de meest besproken tienermoeders van MTV, is gisteren bevallen van een dochter. Ze heeft de naam Ensley Jolie gekregen.

In 2010 was de tienermoeder te zien in 16 and pregnant en ze heeft nu nog steeds een realityserie in Teen mom 2. Via Instagram maakte Jenelle het nieuws bekend. Het is het eerste kindje voor haar en verloofde David Eason. Uit eerdere relaties heeft Jenelle al zoontje Jace van zeven en Kaiser van twee jaar oud.

Heroïne en mishandeling

We kennen Jenelle niet als ‘s werelds beste moeder. De voormalig altijd scheldende tienermoeder is niet vies van een beetje heroïne. Hierdoor kreeg oma Barbara, niet de meest sympathieke vrouw ter wereld, de voogdij over Jace. Ook heeft Jenelle meerdere keren vastgezeten vanwege mishandeling van haar ex en schond ze in 2011 haar proeftijd. 

Gewelddadige vaders

De vaders van de kinderen zijn ook geen lieverdjes. Nathan, de vader van Kaiser, zat in de bak wegens geweldpleging en David, die net vader is geworden van Ensley Jolie, werd in 2016 veroordeeld tot 60 dagen gevangenis voor het mishandelen van zijn ex. 

Borstvoeding

Voor David is het zijn derde kind. Hij heeft al een dochter en een zoon uit een eerdere relatie en weet precies hoe je als vader borstvoeding moet geven.

Overdosis Valerie Fairman

Met een van de andere teen moms liep het onlangs slecht af. De 23-jarige Valerie Fairman overleed aan een overdosis drugs. Zij was te zien in het tweede seizoen van 16 and pregnant waar Valerie op haar vijftiende beviel van dochter Nevaeh. Vriendin Jenelle reageerde met een foto op Instagram. 

Meer over