Met zoontje Jace in de buurt

Teen Mom Jenelle draait door en trekt pistool

24 juli 2018 11:44 | amusement | Door Irma Tomas

© ANP
Teen Mom Jenelle heeft ze de afgelopen seizoenen regelmatig bruin gebakken, maar dit slaat alles. In de aflevering uit Teen Mom 2 die maandagavond werd uitgezonden op MTV trok de 26-jarige een pistool toen ze kwaad werd op een mede-weggebruiker. Haar zoontje Jace zat op dat moment naast haar.

De beelden dateren volgens MTV uit april. Jenelle werd afgesneden door een vrachtwagenchauffeur, volgde de chauffeur naar zijn huis en trok vervolgens haar pistool. In de auto's van de Teen Moms hangen camera's, dus alles werd opgenomen. Op het moment dat Jenelle haar vuurwapen trekt, gaat het beeld op zwart.

Voogdij

Het ergste is nog dat de zoon van Jenelle al die tijd naast haar in de auto zat. De 26-jarige heeft niet de voogdij over de achtjarige Jace. Hij woont bij haar moeder Barbara. Helaas heeft de explosieve Teen Mom nog twee kinderen, zoon Kaiser en dochter Ensley.

Drugs

In de loop der jaren had Jenelle de nodige problemen met justitie. Ze werd verschillende malen gearresteerd wegens geweldpleging en zat in de gevangenis wegens drugszaken.

Hier zijn de schokkende beelden:

Meer over