Overbelast

Telefoonlijnen hebben het lastig tijdens KiKa-special van Beste Zangers

9 december 2022 09:32 | amusement | Door Marjolein Vos

© AVROTROS
Dat Beste Zangers KiKa een succes was, is met de kijkcijfers van bijna 1,3 miljoen wel te beweren. En dat er tijdens de uitzending goed gebeld werd, blijkt wel uit de overbelaste telefoonlijnen.

Tijdens de uitzending van AVROTROS kwam onderin beeld de melding te staan dat het tijdelijk te druk was aan de telefoon.

Overbelast

"Belt u later terug? De lijnen zijn overbelast", viel er te lezen tijdens een optreden van Glen Faria en Tania Kross. Later kwam een melding dat de lijnen weer bereikbaar waren. "U kunt weer bellen", verscheen onderin het beeld.

Geld inzamelen

Gedurende de speciale editie werd geld opgehaald voor Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa) is een Nederlandse stichting die geld ophaalt voor wetenschappelijk onderzoek naar kanker bij kinderen.

Jaap Reesema

Jan Smit vroeg aan Jaap Reesema of hij nogmaals het nummer 'Grijs' wilde zingen van Nielson. Dit deed hij ook in het laatste seizoen van het programma. Het nummer past perfect bij de uitzending want Nielson schreef het voor zijn neef en vriend die in 2020 op 28-jarige leeftijd overleed aan Leukemie.

Meer over