Televizier geeft Willeke Alberti haar Gouden Ring terug

18 februari 2016 14:36 | amusement | Door Televizier

De zo jammerlijk gestolen Gouden Televizier-Ring van Willeke Alberti wordt door Televizier vervangen door een nieuw exemplaar. De zangeres krijgt ook een nieuwe Gouden Harp. 

Gijs Staverman verraste Willeke Alberti met het mooie nieuws in zijn programma op Radio 2. „Jullie hebben geen idee wat dit met mij doet. Wat is dit ontzettend lief! Dank je wel”, was het commentaar van een hoorbaar ontroerde Willeke Alberti nadat adjunct hoodredacteur Jeroen de Goeij haar overrompelde met de surprise. „Deze Ring was een uniek exemplaar en ontwerper Jaap de Vries is overleden, maar winnaar ben je voor het leven. Dus als de ring niet binnen afzienbare tijd boven water komt, maken wij op basis van de foto een nieuwe.”

De Kleine Waarheid

Willeke Alberti won de Gouden Televizier-Ring voor haar hoofdrol in de NCRV-serie De Kleine Waarheid waarin ze debuteerde als Marleen Spaargaren. De serie was een joekel van een hit met 6 à 7 miljoen kijkers per week. De bewuste Gouden Televizier-Ring is gemaakt van 14 karaats goud met een geslepen maansteen op een kussentje dat een tv-scherm moet voorstellen. Op de zijkant staat TeleVizier gegraveerd. 

De nieuwe Gouden Harp krijgt Willeke van Buma Stemra.

Willeke werd zondagnacht het slachtoffers van een stel brutale inbrekers 

Meer over