Alle feitjes op een rij

Televizier Moltalk 2020: De Voorpret

21 december 2019 09:00 | amusement | Door Eric De Munck

© AVROTROS
Nog héél eventjes doorbikkelen: de kerst en de jaarwisseling nog even overleven, maar daarna is het al héél snel tijd voor het twintigste jaargang van Wie is de Mol?. Over precies drie weken, op zaterdag 11 januari, barst het spektakel los op NPO 1 en via Televizier.nl zit je ook dit jaar op de voorste rij.

Net als vorig jaar duik ik -Eric de Munck- iedere week volledig in de materie van Wie is de Mol? en probeer op mijn eigen manier het mysterie te ontrafelen. Als entertainmentdeskundige bij RTL Boulevard en professioneel Molloot heb ik er dan ook best de nodige kijk op. Tijdens de editie van 2019 zat ik vanaf aflevering één op de uiteindelijke Mol Merel Westrik, dus de lat ligt dit jaar behoorlijk hoog.

Kandidatenveld

En om welke kandidaten draait het dít jaar dan eigenlijk? Daar komen ze: voormalig profvoetballer Nathan Rutjes, presentatrice Anita Witzier, zanger Rob Dekay, actrice Jaike Belfor, modeontwerper Claes Iversen, 24 Kitchen- en RTL-presentatrice Miljuschka Witzenhausen, cabaretier Johan Goossens, acteur Buddy Vedder, SBS-presentatrice Leonie ter Braak en Kees & Co-actrice Tina de Bruin.

China

Rik van de Westelaken neemt voor de tweede keer de presentatie van de AVROTROS-kijkcijferhit op zich. Veel weten we verder nog niet over de reeks, behalve dat China het podium gaat zijn van het seizoen.

In de komende weken praat ik je in Televizier Moltalk alvast bij over bijzondere feitjes over twintig jaar Wie is de Mol? en álles wat ik nog weet te ontfutselen voorafgaand aan de verse reeks afleveringen. En mocht je het nog niet in je agenda hebben staan: 11 januari. 11 januari. 11 januari. Dan kunnen we ein-de-lijk weer los.

 

eric_mol_2020

Meer over