Tell Sell is terug!

19 April 2018 10:40 | amusement | Door Irma Tomas

© Tell Sell
Het kan je ergste nachtmerrie zijn of je ultieme guilty pleasure. Hoe dan ook, de totaal over the top commercials van Tell Sell komen terug op televisie.

'Yes Mike, It's Amaaaazing!!'. In de jaren negentig was de immer enthousiaste Tell Sell-presentator Mike een fenomeen. Mike en de mensen die hun -vaak overbodige- producten telefonisch kwamen verkopen, werden in Nederland nagesynchroniseerd met een vet Amerikaans accent. En dat droeg alleen maar bij tot het plezier.

BeDazzler

Bij Tell Sell werden zaken verkocht als de George Foreman Grill, de Abtronic (om buikspieren mee te kweken), de BeDazzler (om glimmende steentjes op je kleren te bevestigen) en Alphanetics (een snelleescursus).

Failliet

Tell Sell ging een jaar of tien geleden failliet, waarna het een tijdje van de buis verdween, maar nu het bedrijf is opgekocht door het Oostenrijkse Mediashop, keren de tv-reclames ook terug. Ze zullen de komende tijd, net als vroeger, bij RTL te zien zijn.

Oorstofzuiger

Dus als je altijd al behoefte hebt gehad aan een comfortabele anti-snurk kinband of een oorstofzuiger, dan is jouw geluksdag aanstaande. Kom er maar in Mike!

Meer over