Temptation-breuk

Tempation Island-Simone en Zach zo goed als zeker uit elkaar

30 april 2020 22:48 | amusement | Door Dominique Hofman

© Videostill Temptation Island
Het lijkt erop dat een van de spraakmakendste koppels van Temptation Island dit seizoen, Simone en Zach, uit elkaar zijn.

Het koppel was het 'noodkoppel' dat werd ingevlogen voor Temptation Island, toen het koppel Gianni en Melissa de spelregels bleek te hebben verbroken, omdat ze een telefoon hadden meegesmokkeld naar het eiland.

Hoewel Simone en Zach zich wél aan de spelregels van Temptation Island hebben gehouden, lijken de regels die ze elkaar hebben opgelegd in het programma al lang en breed verbroken te zijn. En het lijkt erop dat de relatie daarom geen stand heeft kunnen houden. 

Verspreking

Simone is namelijk te zien in een video van Nick Eshuis, waarin ze zich lijkt te verspreken. Ze zegt dat ze een tijdje moest bijkomen van Temptation Island. "Maar na twee weken dacht ik: Simoon, de draad weer oppakken", vertelt ze. Als ze de vraag krijgt of ze nog samen is met Zach, antwoordt ze dat ze hierover nog niks mag zeggen, "maar één en één is twee", verklaart ze mysterieus.

Roddels 

Nick schreeuwt dat het niet kan, waarop Simone lijkt te bevestigen dat het inderdaad uit is met een 'nee' die eruit floept.

Ze reageert ook op de roddels dat zij en Zach al lang uit elkaar zouden zijn, nog voor ze deelnamen aan Temptation Island. "Als ik die beelden terugzie, kan ik wel begrijpen dat mensen dat denken. Je denkt toch: hoe kan het dat hij zich zo snel al zó gedraagt". Ze ontkent overigens dat de twee toen al uit elkaar waren. 

Meer over