Temptation Island 2019 zal niet op tv te zien zijn

Goed en slecht nieuws voor Temptation Island-fans. Het goede nieuws: in april wordt een nieuw seizoen opgenomen. Het slechte nieuws: je zult moeten betalen om het te kunnen zien.

De derde reeks van het spraakmakende liefdesprogramma zal namelijk niet op RTL 5 of het Belgische VIJF, maar uitsluitend op Videoland te zien zijn. En een abonnement op deze Nederlandse Netflix kost 8,99 euro per maand. 

Booming business

Slimme zet natuurlijk, van Videoland. Ze kunnen flink verdienen aan Temptation Island. De hype rondom de show waarin relaties ultiem op de proef worden gesteld is namelijk enorm. En als je echt verslaafd bent aan het programma, word je abonnee, voorspellen de Videoland-bazen. Nu biedt het streamingplatform al de optie om afleveringen vooruit te kijken, waar sommige fans gretig gebruik van maken - en dus voor betalen.

Opnames beginnen in april

De opnames van van Temptation Island 2019 beginnen al snel, in april. In 2019 zullen de nieuwe stellen en verleiders dus alleen te zien zijn op Videoland. Of fans zo trouw zijn - anders dan Temptation Tim - om Temptation Island naar Videoland te volgen, is nog de vraag.

Lees ook: Is Temptation Island nep?

Meer over:

Reageren