Temptation Island: Welke koppels zijn nog bij elkaar?

13 april 2017 20:30 | amusement | Door Televizier

Spoiler alert: De een na laatste aflevering van Temptation Island was donderdagavond te zien op RTL 5. De afgelopen weken hebben de koppels en hun verleiders een onvergetelijke tijd beleefd op Thailand. Het ging goed fout, maar betekent dit voor de koppels het einde van hun relatie?

De laatste uitzending van Temptation Island, volgende week te zien op RTL 5, draait om de thuiskomst van de koppels. Wie zijn na de ellende van de afgelopen weken nog bij elkaar en welke koppels hebben besloten om een punt achter de relatie te zetten? Wij zetten de koppels voor je op een rijtje. Let op het artikel bevat spoilers.                                             

Rosanna en Niels

Afbeelding

© Stefanie Lisabeth

Het Nederlandse stel heeft ruim twee jaar een relatie en woont sinds acht maanden samen. Beiden lukte het niet om de verleiding op het zonnige Thailand te weerstaan. Niels trok al snel het slipje van verleidster Parastoo naar beneden en Rosanna dook het bed in met verleider Alex, wat voor haar een pijnlijke ervaring bleek. Toch hebben de twee tortelduifjes besloten niet zonder elkaar te kunnen leven en daarom doen ze er alles aan om hun relatie weer op orde te krijgen. 

Lize en Jefferson

Afbeelding

© Stefanie Lisabeth

De Vlaamse Jefferson ging in zijn relatie met Lize al eerder vreemd, dus zij achtte de kans groot dat hij in herhaling zou vallen. En dat deed hij met verleidster Natasja. Lize was er klaar mee en had het intussen erg gezellig met de langharige Ken en zijn gitaar. Ken en zijn Barbie Lize blijken een perfect koppel en ook na het verleidingsprogramma zijn de twee nog bij elkaar. Jefferson blijft alleen achter, want verleidster Natasja speelde alleen maar een spelletje.

 Afbeelding

© Stefanie Lisabeth

Jolien en Herbert

Afbeelding

© Stefanie Lisabeth

De Vlaamse Jolien en Herbert zijn al zes jaar bij elkaar. Herbert wilde met het programma bewijzen dat hij trouw kon blijven aan zijn vriendin, want dat is in het verleden wel eens anders geweest. Toch pleegde hij overspel voor het oog van de camera met verleidster Saartje. De zachtaardige Jolien zocht troost bij verleider Karim en de meisjes. Herbert was woedend en vergat voor het gemak de misstappen die hij zelf maakte. Even leek het alsof het nooit meer goed zou komen tussen de twee, maar voor Jolien is Herbert de man met wie ze oud wil worden. 

Lisa en Merijn

Afbeelding

© Stefanie Lisabeth

In hun relatie van anderhalf jaar vond Lisa het al erg wanneer Merijn met andere vrouwen praatte. In Temptation Island mocht hij bewijzen dat hij alleen oog heeft voor Lisa. Dat liep anders dan gepland, want Merijn viel als een blok voor de rondborstige Pommeline. De twee hadden een gezellige tijd samen en ook na het programma zijn Merijn en zijn verleidster gelukkig. Lisa, die er alles aan deed om niet betrapt te worden, blijft alleen achter. Ze heeft voorlopig geen behoefte aan een nieuwe liefde, maar zal het moeten doen met de vriendinnen die ze aan het programma heeft overgehouden.

 Afbeelding

© Stefanie Lisabeth en screenshot Instagram

Meest heftige seizoen ooit

Rick Brandster verklapte voor de eerste uitzending al ‘dat het goed fout zou gaan’. En dat klopt, want ook volgens de deelnemers was dit het meest heftige seizoen ooit. Wij kunnen niet wachten tot volgend jaar waarin weer vier koppels worden onderworpen aan heftige verleidingen.

Lees ook: Temptation Island is nep.

Meer over