Temptation Talk bij RTL 5 met Michella Kox

1 februari 2018 14:45 | amusement | Door Televizier

In navolging van Wie is de Mol? en Heel Holland bakt en Expeditie Robinson gaan we nu ook op tv napraten over Temptation Island. Rick Brandsteder presenteert Temptation talk en Michella Kox krijgt ook een belangrijke rol.

Ook vorig jaar was er al een Temptation talk maar toen was de nazit alleen te zien op RTLXL. Rick Brandsteder ontvangt in het programma vanuit de Desmet-studio in Amsterdam oud-deelnemers, verleiders van het huidige seizoen, vrienden en familie van de deelnemende koppels, stiekeme fans, prominenten en relatietherapeuten om uitgebreid na te praten over de gebeurtenissen in Temptation island.

Michella Kox

Ook worden er nooit eerder vertoonde beelden en ‘hoe is het nu met?’-reportages van oud-deelnemers getoond en fan van het eerste uur Michella Kox houdt de laatste roddels en nieuwtjes bij.

Merijn en Pommeline

In de eerste aflevering zijn onder anderen Merijn en Pommeline te gast. Merijn deed vorig seizoen mee met zijn toenmalige vriendin Lisa maar werd verleid door de Vlaamse schone Pommeline. Hoe gaat het nu met ze? Daarnaast schuiven er iedere week bekende onverwachte fans aan; tafeldame van dienst in de eerste aflevering is Olcay Gulsen

Temptation Talk, vanaf donderdag 8 februari - 21.30 uur • RTL 5

Lees ook: Michella is binnenkort ook nog in een ander programma te zien

Meer over