Temptation-verleidster Yana en Megan al jaren bevriend

We zijn wel gewend dat er in Temptation Island verleid, gelogen en bedrogen wordt, maar heeft het programma nu de kijkers zelf bedrogen? Verleister Yana Deams deelt namelijk op haar Instagram Stories een aantal vrolijke foto’s met kandidaat Megan, waaruit blijkt dat ze elkaar al ver voor het programma kenden.

“Drie jaar bevriend en we tellen nog steeds door,” schrijft de verleister bij een foto waarop de twee zich klaarmaken voor een opname bij JaniTV in België. Het AD maakte een screenshot waaruit blijkt dat na Yana’s vertrek van het eiland de twee nog steeds vriendinnen zijn. En dat is best wel gek als je bedenkt dat Yana ook de opdracht kreeg om Megans vriend Kevin te verleiden.

Afbeelding

Megan en Kevin

De eilanddames doen geen moeite om hun vriendschap te verbergen. Regelmatig worden ze samen tijdens het stappen vastgelegd. Nu blijkt ook dat Megans vriend Kevin geen onbekende is voor Yana. De reacties op social media zijn verdeeld, velen noemen het programma fake en in scène gezet. Er wordt zelfs gesproken van bedrog. De deelnemers zijn gewoon acteurs, dat kan toch niet anders? Anderen maakt het niet uit dat het reality-programma niet zo real is als het zegt, het blijft alsnog leuk om te kijken.

 

 

Yana reageert op geruchten

Als Yana door het AD wordt geconfronteerd met de geruchten over de vriendschap, geeft ze meteen toe. “Wij zijn inderdaad al jaar en dag vrienden. Wij wonen allebei in Oostende, ik ken haar ouders heel goed en mijn oma kent Megan goed. Ze logeert zelfs vaak bij mij.” Dat zij en Megan geacteerd zouden hebben, ontkent ze. “Ik heb daar nooit een geheim van gemaakt. Tijdens mijn eerste screening voor het programma heb ik al verteld dat ik Kevin en Megan goed ken. Het is niet alsof ik toen ook al wist dat Kevin en Megan zouden deelnemen.”

Temptation Island

Het programma zou de oude vriendschap zelfs een nieuw leven hebben ingeblazen. Yana en Megan kennen elkaar al sinds haar 15e, vertelt ze in een interview met Flair België. “We hebben samen veel gefeest en girls nights gehouden. Toen ze een relatie had is het verwaterd maar toen we hoorden dat we allebei mee gingen doen aan Temptation Island zijn we terug closer geworden.”

Geen actrices

Vanwege hun vriendschap geeft Yana ook aan dat ze Kevin nooit zou verleiden, omdat hij een vriend van haar is. Toch heeft ze verder niks met Megan afgesproken en beweert ze niks in scene te hebben gezet. “We zijn geen actrices. Er was totaal geen opgezet spel. Er is ook niks afgesproken. Ze was daar echt om haar relatie te testen. En die is serieus getest geweest. Kevin is een toffe gast, hij doet alleen soms stomme dingen. Hij is soms een beetje een sletje. It is wat it is.”

Exit Yana

Verleidster Yana verliet het programma vroegtijdig en zal nog zo’n twee weken op het eiland te zien zijn. De Vlaamse blondine verveelde zich en mocht met toestemming van de productie het eiland verlaten.

Lees ook: De leukste Temptation Island-tweets van aflevering 3.

Reageren