Door corona

Ten Brink: Kerstshow All you need wordt anders

31 mei 2020 09:42 | amusement | Door Wietse Zuidberg

© Nick van Ormondt
Robert ten Brink heeft met zijn programma All you need is love dit seizoen flink moeten improviseren. Hij blikt stiekem al vooruit op de kerstspecial.

De show liep middenin de coronacrisis en er waren dus behoorlijk wat beperkingen. Door creativiteit en doorzettingsvermogen is het allemaal toch gelukt en trok ook dit seizoen weer veel kijkers. "Er moesten van allerlei dingen verzonnen worden. Love streams, verbindingen, zoomen, mensen die elkaar door pak omhelsden", aldus de presentator tegenover RTL Boulevard. 

Iedereen doet mee

Ten Brink is erg te spreken over het feit dat alles en iedereen is te porren voor All you need is love. Zo kwamen onder meer Kensington, Di-rect en Ronnie Flex voorbij in dit seizoen. "Het mooiste aan zo'n serie is dat iedereen meedoet."

Kerstshow

Het lijkt nog even te duren, maar Ten Brink denkt al na over de kerstshow van All you need is love. "Zie jij al die mensen uit verre landen binnen rennen? Ik zie het eigenlijk nog niet zo voor me", zegt hij. Maar hij stelt de liefhebbers gerust: "Maar ook daar zullen we weer een aangepaste versie van maken."

Meer over