Terugkeer Sterren op het Doek zo goed als zeker

5 maart 2018 14:08 | amusement | Door Televizier

© MAX Rick Nedersight

Jan Slagter hoopt dat Sterren op het doek dit najaar terugkeert op tv. Volgens de Omroep Max-directeur is een vervolg op het interviewprogramma ‘zo goed als zeker’.

Jan Slagter liet vanochtend in Je dag is goed, de radioshow van Jeroen van Inkel op NPO Radio 5, weten dat de plannen voor een comeback er zijn. “We zijn nu de eerste gesprekken aan het voeren,” zegt hij.

Portret van John de Mol

Het programma, waarin BN’ers zich laten portretteren door kunstenaars, was voor het laatst te zien in oktober 2015. “We zijn toen gestopt omdat we zeiden: we hebben eigenlijk alle sterren wel gehad,” vertelt de omroepbaas. Het programma wilde toen nog een aantal bekende namen strikken, maar die wilden niet. “Bijvoorbeeld John de Mol en Jeroen Pauw. Misschien willen ze nu wel.”

Marc-Marie Huijbregts

Tien seizoenen lang werd het Sterren op het doek gepresenteerd door Hanneke Groenteman. Voor een comeback zou Jan Slagter graag Marc-Marie Huijbregts als presentator zien. “We hebben met Marc-Marie gesproken,” verklapt Jan. “We gaan twee afleveringen gewoon eens kijken, hoe werkt dat, hoe valt dat.” In de tussentijd zijn er volgens hem veel nieuwe sterren bijgekomen die geschikt zouden zijn. “Ons lijkt het ontzettend leuk om een 2.0 versie van Sterren op het doek te gaan maken.”

Lees ook: Marc-Marie Huijbregts maakt Oudejaarsconference 2018.

Meer over