Tess Milne verruilt RTL 5 voor KRO-NCRV

10 Augustus 2016 13:43 | amusement | Door Televizier

© Michel Schnater/AvroTros

Presentatrice Tess Milne verlaat RTL 5 voor een nieuw avontuur bij KRO-NCRV. Bij de publieke omroep gaat Tess een nieuwe uitdaging aan. Vanaf 5 september presenteert de blondine samen met Ajouad El Miloudi het programma Willem Wever.

KRO-NCRV wist eerder Jan Kooijman al te verleiden tot een overstap van RTL 5 en nu volgt Tess Milne zijn voorbeeld. Taco Rijssemus, media-directeur van KRO-NCRV is in zijn nopjes met de komst van Tess.

Waardevolle aanvulling

"Ik ben blij met de komst van Tess Milne voor ons jeugdprogramma Willem Wever", zegt Rijssemus. "Ze is jong, energiek, nieuwsgierig en spreekt de jeugdige kijker aan. Mooie eigenschappen die een waardevolle aanvulling zijn voor KRO-NCRV.

Thuiskomen

Tess is dolblij met haar nieuwe werkgever. De KRO-NCRV is een plek waar ik de kans krijg om de volle potentie uit mezelf te halen. Met programma’s waar ik inhoudelijk de diepte ik kan gaan. Het programma Willem Wever voelt als thuis komen, niks is leuker dan met de nieuwsgierigheid van het kind op avontuur te gaan.

Verschillende omroepen

De laatste jaren heeft Tess de deur platgelopen bij verschillende omroepen. In 2010 begon ze bij het inmiddels ter ziele gegane TMF, waarna avonturen bij MTV en Veronica volgden. Na een korte periode bij SBS 6 keerde ze terug bij Veronica, waarna ze vorig jaar naar RTL 5 vertrok. KRO-NCRV is de volgende halte. 

Meer over