Wie wordt de ware?

Deze vrouwen strijden om Belgische Bachelor Fabrizio

31 januari 2022 14:34 | amusement | Door Esther Hut

© RTL

Temptation Island-ster Fabrizio Tzinaridis heeft al heel wat harten weten te veroveren, maar uiteindelijk bleek geen een meisje de ware te zijn. Toch wil hij the one vinden en waagt zich daarom aan de Belgische versie van The Bachelor. De vrouwen die zullen vechten voor een roos zijn zojuist bekendgemaakt op zijn Instagram.

In totaal strijden vijftien dames om het hart van Fabrizio. Ook zit er een Nederlands tintje aan. Er doen namelijk drie Nederlandse vrouwen mee.

Temptation Island

Temptation Island fans weten vast nog wel wie Fabrizio is. Hij was in 2018 namelijk te zien als verleider, waar hij het hart van Danielle sneller liet kloppen. Fabrizio bleef nog even in de Temption Island sferen want kort daarna kreeg hij een relatie met mede-Temptation verleidster Pommeline. Ze besloten hun rol als verleiders in te ruilen voor kandidaten en deden in 2019 mee aan Temptation Island VIPS. De liefde bleek toch niet zo sterk en bedroog hij haar met een van de verleidsters.

En nu is het aan de vijftien vrouwen in The Bachelor om Fabrizio te verleiden. Benieuwd of het hen lukt?

 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Fabrizio Tzinaridis (@fabrizio_tzinaridis)

The Bachelor

De Vlaamse versie van The Bachelor is vanaf 6 februari op Play4 te zien. Niet lang daarna begint ook al de Nederlandse versie van The Bachelor. “Onze” Thomas van der Vlugt is op 16 februari op Videoland te zien.

Meer over