The Bold voor het laatst met de oude Ridge

Ronn Moss, die 25 jaar Ridge Forrester speelde in The Bold, is donderdagavond voor het laatst te zien in de soap.

Dit zevende huwelijk van Brooke én Ridge is ook gedoemd te mislukken. Ridge keert niet terug van hun huwelijksreis in Italië. Daarmee nemen we na 25 jaar afscheid van die knappe man met de brede kaaklijn, Ronn Moss. Bye bye Ronn. 

Ron Moss

Ronn Moss besloot ineens te stoppen, waarom? Om vele redenen, vertelde hij aan Entertainment Weekly. ‘’De contractbesprekingen kwamen er weer aan en ik dacht ineens: hoe vaak heb ik dit al gedaan? Daarbij kreeg ik zo veel tekens dat ik wat anders moest doen, die kon ik niet negeren. Nu lijkt het net alsof ik mijn fans in de steek laat, terwijl zij juist de reden waren dat ik dit werk zo lang heb gedaan. Voor mij voelt deze beslissing als een wedergeboorte. Ik ga weer optreden met mijn band Player (van de hit Baby come back), heb een eigen website, Ronn’s Garage, waarvoor ik interessante mensen interview en ik wil graag in films spelen.” 

The Bold

Ronn Moss gaf in hetzelfde interview aan dat hij wellicht terugkeert als Ridge: ‘’Maar daar heb ik even de tijd voor nodig. Laat me eerst die andere projecten eens uitvoeren.” 

Ridge

Twee jaar na zijn vertrek in Amerika is een terugkeer echter uitgesloten: de rol van Ridge is daar overgenomen door Thorsten Kaye. Ronn gaf onlangs aan dat hij zich verraden voelt. „Dit was de druppel, nu kom ik nooit meer terug.” 

Wilt u de nieuwe Ridge (en vijf andere acteurs uit The Bold) in levenden lijve ontmoeten? Doe dan mee aan de prijsvraag!

Reageren