The Crowdfunders wint TV Lab Kijkerspitch 2013

Het programma-idee The Crowdfunders van Priscilla Verwoert heeft de TV Lab Kijkerspitch 2013 gewonnen. Haar programma zal tijdens TV Lab te zien zijn.

Dit nieuws onthulde Giel Beelen in zijn radioshow. The Crowdfunders kreeg de meeste stemmen van het publiek en versloeg zo de formats Veelgestelde Vragen en Mag het een Onsje Meer Zijn?

Priscilla Verwoert

Winnares Verwoert laat weten super blij te zijn met haar overwinning: "Gaaf dat het programma nu echt gemaakt gaat worden. Ik sta echt heel erg achter het idee van crowdfunding. Ik ben benieuwd wat voor dromen mensen hebben."

Naast het feit dat Priscilla het programma samen met BNN gaat maken, wint ze ook nog eens €2.500,-.

The Crowdfunders

Het programma The Crowdfunders volgt ambitieuze jonge mensen die hun dromen waar willen maken door middel van crowdfunding. Dit houdt in dat iedereen kan doneren aan een project in ruil voor een tegenprestatie. In deze tijden van crisis heeft het immers totaal geen zin om bij de bank aan te kloppen voor een lening.

TV Lab 2013

The Crowdfunders wordt 13 augustus uitgezonden tijdens TV Lab. TV Lab begint op 12 augustus en duurt tot 16 augustus. Er wordt onder andere een programma uitgezonden met Frank Evenblij dat gebaseerd is op de Gielmobiel en er is een programma met Katja Schuurman.

Reageren