Realityserie

The Hills terug op televisie

21 Augustus 2018 10:27 | amusement | Door Irma Tomas

© MTV
De realityserie The Hills maakt een comeback met dezelfde cast. Dat betekent dat o.a. Heidi en Spencer Pratt en Audrina Patridge acte de présence geven in The Hills: New Beginnings.

The Hills liep van 2006 tot 2010 op MTV en ging over vier vriendinnen in Los Angeles en alle drama die zich tussen hen afspeelde. Een groot deel van de serie was gescript, maar daar kwamen veel kijkers pas later achter. De hoofdrollen waren weggelegd voor Lauren Conrad, Audrina Patridge, Whitney Port and Heidi Pratt die vooral veel ruzie maakten. Heidi liet zich gedurende de serie ook nog eens helemaal verbouwen.

Kristin Cavallari

In The Hills: New beginnings spelen de hoofdpersonen weer zichzelf inclusief nieuwe liefdes, kinderen enzovoorts. Ook Kristin Cavallari, die pas na vijf seizoenen bij The Hills kwam, doet weer mee in de nieuwe reeks die voor begin 2019 op het programma staat.

Jersey Shore

Er is duidelijk een markt voor oude realityshows, MTV bracht recentelijk Jersey Shore terug op de buis en dat was zo'n succes dat er binnenkort een tweede seizoen komt.

Zo ging het er vroeger aan toe in The Hills.

Meer over