The Hit gaat gewoon door, ondanks enorm lage kijkcijfers

RTL 5 zal het muziekprogramma The Hit niet van de buis halen, hoewel het niet echt lekker loopt met de kijkcijfers. Het programma houdt steeds minder kijkers over.

Presentator Dennis Weening liet aan RTL Boulevard weten dat hij absoluut niet blij is met de kijkcijfers: “Het is onwijs balen. Met een onwijs groot team werk je aan zo’n programma en ik heb eindelijk weer een muziekprogramma waar ik mijn nagels in kan zetten, dus dan is het niet anders dan balen dat de kijkcijfers zo tegenvallen”.

Raadsel

Dat het programma na aflevering 1 al van de maandag naar de zondag werd gehaald, mocht niet baten. Wat de reden is van de lage kijkcijfers blijft voor Dennis een raadsel: “Ik vind het nog steeds een heel erg mooi en goed format. Het heeft ontzettend goede nummers opgeleverd en de artiesten vonden het onwijs leuk om mee te werken.”

The Hit blijft

Maar, The Hit geeft zich volgens Dennis niet makkelijk gewonnen: “We blijven uiteindelijk toch gewoon op zondagavond acht uur. Ik hoop dat de mensen het nog steeds zullen weten te vinden.”

The Hit is maar één keer op maandag uitgezonden.

Reageren