The Late Show blijft in New York

24 juli 2014 11:02 | amusement | Door Televizier

© YouTube - CBS

Geen Los Angeles, maar 'gewoon' New York voor de nieuwe show van Stephen Colbert. De makers van het programma waren even bang dat de talkshow aan de westkust van de VS zou worden opgenomen.

The Late Show wordt in de toekomst gewoon in het Ed Sullivan Theatre opgenomen, dat meldt CBS. Het is de studio van David Letterman, die op dit moment het programma aan elkaar praat. 

The Late Show

De baas van CBS, Leslie Moonves, is blij dat The Late Show in New York blijft: "Toen Dave besloot om het stokje volgend jaar over te dragen, keken we direct uit naar de komst van Stephen Colbert, een van de meest innovatieve en gerespecteerde tv-makers, in dit theater." 

Stephen Colbert

Het is al enige tijd bekend dat Stephen Colbert de opvolger wordt van David Letterman. Toch is er nog maar weinig bekend over de precieze overgang van Stephen Colbert naar CBS. Letterman vertrekt 'ergens' in 2015, schrijft The Hollywood Reporter. De laatste uitzending van Stephens Colbert Report bij Comedy Central staat gepland voor december dit jaar.

Wie weet wordt het leven van Stephen Colbert binnenkort net zo cool als dat van Jimmy Fallon, presentator van The Tonight Show.

Meer over