The Simpsons-personage komt dit seizoen te overlijden

Pak de zakdoekjes er maar vast bij, want dit seizoen van The Simpsons belooft voor flink wat gesnotter te gaan zorgen. Eén van de personages gaat namelijk dood.

Normaal gesproken wordt er alleen gehuild van het lachen in The Simpsons. Dat is in het 25e seizoen van de populaire tekenfilmserie net even anders.

Al Jean

De makers blijken namelijk aparte ideeën te hebben over feestvieren. Producent van The Simpsons Al Jean zegt namelijk tegen The Hollywood Gossip dat zij het 25e seizoen gaan vieren door zeer binnenkort een personage te vermoorden die al lang te zien is in de serie.

Emmy Award

Al Jean wil uiteraard nog niet verklappen om welk personage het gaat, maar geeft alvast één hint: "De acteur die de stem inspreekt van het personage heeft een Emmy Award gewonnen voor deze rol."

Homer Simpson?

Hiermee schieten The Simpons-fans nog niet veel op. Verschillende stemacteurs hebben namelijk een Emmy gewonnen voor hun werk in de serie. Onder anderen de acteurs die de stem inspreken van Sideshow Bob, Rabbi Krustofsky, Jacqueline Bouvier en Mrs. Krabappel wonnen al een keer de award.

Dan Castellaneta en Hank Azaria wonnen eerder ook al een Emmy Award voor hun rol in The Simpsons, maar zij spreken de stem van meerdere personages in. Castellaneta doet ook de stem van Homer Simpson. Maar die zal toch niet doodgaan?

The Simpsons is in Nederland elke werkdag te volgen op FOX om 18.30 uur.

Reageren