Kwestie van smaak

The Voice-deelnemer reageert op gedrag Anouk

6 December 2020 09:44 | amusement | Door Wietse Zuidberg

© RTL
Brenda van Aarsen werd vrijdag ineens groot nieuws omdat ze nogal stevig werd aangepakt door jurylid Anouk in The voice of Holland. Ze reageerde dit weekend op de uitspraken.

Brenda vertelt dat ze in de anderhalve minuut die ze heeft graag wilde laten horen wat ze allemaal in huis had en zegt de kritiek van Anouk best te begrijpen, maar: "ik zou het zelf niet direct zo hebben gedaan als ik in haar schoenen had gestaan", aldus de deelnemer tegenover Shownieuws.

Kwestie van smaak

Tegenover De Stentor relativeert Brenda het voorval. "Ik moet zeggen dat ik het niet eens heel heftig heb ervaren op dat moment. Als ik het nu terugzie, denk ik: oh ja, dat was inderdaad wel pittig", zegt ze. "Maar je weet dat op het moment dat je daar gaat staan er van alles op je af kan komen. Dat Anouk niet enthousiast was, is haar goed recht. Het is een kwestie van smaak."

Jan Smit

Toen Anouk helemaal losging nam jurylid Jan Smit het voor haar op. Daar is ze blij mee. "Ik vond het heel lief dat hij het voor mij opnam", zegt Brenda erover, die Jan uiteindelijk ook als coach koos.

Meer over