The Voice-icoon Julia neemt koppositie in in Single Top 100

The Voice of Holland heeft alweer zijn eerste nummer 1-hit van dit seizoen voortgebracht: De 17-jarige Julia van der Toorn staat op 1 in de Single Top 100.

Tijdens haar auditie zong Julia van der Toorn het nummer Oops I Did it Again. Haar vertolking van de Britney Spears-hit nam al gelijk de eerste positie in de iTunes top 100 in en kwam vandaag uit het niets binnen op nummer 1 in de Single Top 100.

Ben Saunders

Hiermee treedt Julia in de voetsporen van The Voice-kandidaten als Ben Saunders, Sandra van Nieuwland, Chris Hordijk en Leona Philippo. Ook zij scoorden één of meerdere nummer 1-hits tijdens hun deelname aan de talentenjacht. 

Mitchell Brunings

Overigens doen Mitchell Brunings en Wudstik het ook niet verkeerd. Vorige week kwam auditant Mitchell Brunings binnen op de derde plek in de Single Top 100 met zijn versie van Redemption Song. Wudstick kwam nieuw binnen op de tiende plek met het nummer Omarm Me.

Julia is een icoontje

Inmiddels is Julia van der Toorn uitgegroeid tot de gedoodverfde winnares van The Voice of Holland. Haar coach Marco Borsato zei over haar: "Talentvolle mensen kom je vaker tegen, maar een uniek stemgeluid, een persoonlijkheid en muzikaliteit, die combinatie is zeldzaam. Julia is een icoontje."

Meer over:

Reageren