The Voice's Gerrie Dantuma: "Nieuwe ronde, nieuwe kansen"

30 september 2013 10:30 | amusement | Door Televizier

The Voice of Holland-kandidate Gerrie Dantuma stelt dat het tijd is voor "nieuwe ronde, nieuwe kansen", maar gelukkig is ze niet boos op ex-coach Trijntje.

Vorig jaar was Gerrie één van de veelbelovende kandidaten in The Voice of Holland. Helaas vloog ze er in The Battles uit toen coach Trijntje Oosterhuis haar in de ring zette tegenover Leona Philippo. Dit jaar gaat Gerrie de strijd opnieuw aan, maar met een nieuwe coach.

Marco Borsato

Afgelopen vrijdag koos Gerrie Dantuma vol overgave voor Marco Borsato als coach. Die keuze was snel gemaakt: "Hij zei vorig jaar direct na The Battles: 'Doe volgend jaar weer mee!' Ik moest alles wel even laten bezinken, want ik vond het echt wel heel jammer dat ik eruit lag. En nu ik er eenmaal weer in zit, vind ik het ook ontzettend leuk", laat ze weten aan De Telegraaf.

Trijntje Oosterhuis

Overigens neemt Gerrie haar vorige coach Trijntje helemaal niets kwalijk: "Ergens begrijp ik het wel. Trijntje wilde een spannende battle neerzetten. En hoe graag ik ook door had gewild, dat was haar wel gelukt."

Na The Battles had Gerrie dan ook nog goed contact met Oosterhuis: "Ik heb zelfs nog een keer bij haar opgetreden. Nee, ik neem haar niets kwalijk. Ik dacht meer... nieuwe ronde nieuwe kansen."

Bekijk de auditie van Gerrie van afgelopen vrijdag hieronder:

Meer over