Thomas Dekker te gast in 5 jaar later

Wielrenner Thomas Dekker zal te gast zijn in het programma 5 jaar later. Alle gasten voor het komende seizoen zijn nu bekend.

Al eerder werd bekend dat Marco Borsato, Youp van ’t Hek, Jan Jaap van der Wal en Fleur Agema in gesprek gaan met presentator Jeroen Pauw. Ze praten over hun doelen, dromen en persoonlijke ambities. Ook blikken ze terug op een interview met Pauw vijf jaar eerder. Wat is er terecht gekomen van hun uitspraken en hoeveel dromen zijn er inmiddels waargemaakt?.

Thomas Dekker

Thomas Dekker is een bekende Nederlandse wielrenner. Hij behaalde topprestaties op onder anderen de Amstel Gold Race en het wereldkampioenschap. Maar in 2009 raakte Dekker in opspraak toen ontdekt werd dat hij doping had gebruikt. De wielrenner werd uiteindelijk geschorst tot 2011. Het belooft dus zeker een interessant gesprek te worden met Thomas, voor wie in vijf jaar tijd veel is veranderd.

Uitzenddatum

De eerste aflevering van 5 jaar later wordt uitgezonden op 23 december. Dan gaat Jeroen Pauw in gesprek met Marco Borsato. Het interview met Dekker is te zien op 5 januari 2014.

Reageren