Schrijven maar

Dit zijn de tien boeren voor het nieuwe seizoen Boer Zoekt Vrouw

4 februari 2022 22:05 | amusement | Door Jacob-Jan van de Groep

© KRO-NCRV

Yvon Jaspers keerde zondagavond na een jaar afwezigheid terug met Boer zoekt vrouw. De 48-jarige presentatrice stelde de boeren voor het nieuwe seizoen aan het Nederlandse publiek voor.

Kriskras door Nederland ging Yvon op bezoek bij tien boeren. In een uur kwamen er acht vrijgezelle boeren en twee vrijgezelle boerinnen voorbij. De een is grootvader van zeven kleinkinderen, de ander hoopt voor het eerst verliefd te worden.

Boeren

Yvon ging zodoende op bezoek bij acht mannelijke boeren, te weten boer Evert (58, melkveehouder in Drenthe), boer Gerben (30, geitenhouder in Utrecht), boer Hans (69, paardenfokker in Noord-Brabant), boer Joost (46, plantenkweker in Noord-Brabant), boer Joost (46, plantenkweker in Noord-Brabant), boer Jouke (31, melkveehouder in Friesland), boer Rob (51, kersenteler en dressuurpaardenfokker in Gelderland), boer Rob (49, witlofkweker uit Noord-Holland) en boer Robert (39, vleesveehouder en vrachtwagenchauffeur uit Overijssel).

Boerinnen 

Ook ging Yvon naar Ter Schelling en Limburg. Op het eiland ging ze op bezoek bij boerin Hilda (34, paarden- en melkveehouder). Met boerin Janine (31) ging ze op pad met de schapen in Limburg.

2022 

De aflevering van zondagavond eindigde met een oproep voor brievenschrijvers, die daar twee weken de tijd voor kregen. Yvon gaf ook meer nieuws over de start van de uitzendingen vrij. Het nieuwe seizoen van Boer zoekt vrouw is in januari 2022 op de buis te zien.

Meer over