Tijd voor ontspanning in Boer Zoekt Vrouw Internationaal

Na het keuzemoment van vorige week hebben de boeren nog twee potentiële partners over. In Boer Zoekt Vrouw Internationaal is te zien hoe de boeren en hun dates de dag doorbrengen.

Bij Aletta is het tijd voor ontspanning.Nadat de geiten zijn gemolken en de hanen zijn geslacht, neemt ze haar mannen mee naar het strand van Bonaire. Stelt Aletta zich open voor de liefde? 

Canada

In Canada begint boer Jan gevoelens te krijgen voor een van de overgebleven vrouwen. Maar bij haar slaat de twijfel toe. Is dit wel echt het leven wat ze wil?

Boer Jos

Bij boer Jos in Frankrijk draaien de vrouwen volop mee op de boerderij. Jos geniet erg van de aanwezigheid van de vrouwen. Zij vinden Jos allebei leuk en worden zelfs een beetje verliefd. Maar hoe staat het met de gevoelens van Jos?

Liefde in Afrika?

Op de boerderij in Tanzania verwachten de vrouwen dat boer Wim helpt in het huishouden. Daar moet Wim erg aan wennen. De vrouwen zijn allebei verliefd op het Afrikaanse land, maar kunnen ze ook verliefd worden op Wim?

Boer Johan

Boer Johan in Denemarken tot slot geniet van zijn gezelschap, maar ook hij moet erg wennen. Zijn huis is ingenomen door twee vrouwen. Hij moet rekening houden met hun wensen, terwijl hij vroeger precies kon doen wat hij wilde. Terwijl de dames koken, is Johan druk bezig met de koeien. En hij is niet van plan daar verandering in te brengen...

Boer Zoekt Vrouw Internationaal, 20.20 uur op Nederland 1

Reageren