Tijdelijke vervanger Martine Bijl in Heel Holland Bakt kan ook een man zijn

De vervanger van Martine Bijl in Heel Holland Bakt kan ook een man zijn. Jan Slagter: "De grootste valkuil is iemand aanstellen die Martine kopieert." 

Begin maart werd bekend dat Martine Bijl er dit seizoen niet bij is om het bakprogramma te presenteren. De presentatrice werd vorig jaar september getroffen door een hersenbloeding en is nu nog steeds niet voldoende opgeknapt om aan de slag te gaan. 

Haast 

De omroep is daarom nu druk op zoek naar iemand die haar kan vervangen. "We moeten haast maken, want de opnames beginnen over een paar maanden'', zegt Jan Slagter tegen het AD. "De grootste valkuil is iemand aanstellen die Martine kopieert. Wel moet het iemand zijn die zich net als Martine goed kan inleven in de kandidaten en tegelijkertijd de juiste toon weet te pakken."

Best mogelijke vervanger

De afgelopen dagen werd er hevig gespeculeerd over wie Martine tijdelijk kan vervangen. "We kijken niet per se naar vrouwen, het mag ook een man zijn. Als hij of zij maar bij het programma past. Met al die insteken zijn we bezig om de best mogelijke vervanger te vinden'', laat Jan weten. De omroepbaas laat nog niks los over wie hij op het oog heeft. 

Lees ook:

Martine Bijl niet in 4e seizoen Heel Holland Bakt 

Wie vervangt Martine bij Heel Holland Bakt? 

 

Meer over:

Reageren