Met releasedatum!

Tijl Beckand licht tipje van de sluier op over De Verraders seizoen 3

12 januari 2023 10:07 | amusement | Door Judith Regeling

© William Rutten
Het tv-format De Verraders vliegt momenteel de hele wereld over, maar ook in Nederland mogen we ons opmaken voor een nieuw seizoen. Tijl Beckand lichtte gisteravond bij Jinek alvast een klein tipje van de sluier op. 

Eva Jinek onthulde daarnaast gelijk even wanneer het nieuwe seizoen te zien zal zijn.

Lees ook: Doet deze Koffietijd-ster mee aan De Verraders S3? 

De Verraders

De afgelopen twee 'reguliere' seizoenen van De Verraders werden opgenomen op Slot Erenstein in Kerkrade, maar dat gaat veranderen. "We trekken nu voor het eerst naar het buitenland. Eigenlijk een beetje zoals het altijd al bedoeld was", vertelt Tijl alvast. "Het eerste seizoen zou vanaf een schilderachtige locatie in Schotland, Frankrijk of Spanje zijn, maar toen kwamen we twee keer in lockdown en zijn we in Nederland gebleven. Nu gaan we dus voor het eerst echt de grens over (naar Frankrijk, red), dus dat betekent ook dat de speler iets eerder uit hun comfort-zone raken."

Tijl Beckand

Wie het dit seizoen aandurven, is nog niet bekend. Wel kan Tijl alvast verklappen dat er komend seizoen twintig BN'ers meedoen. "20 bekende mensen is een verschrikkelijke hoeveelheid. Ze praten allemaal door elkaar en over zichzelf. Niet te doen", vertelt hij al grappend. "Wel word je er na een paar dagen ook in meegezogen. Het is ook zo: je gaat van heel veel mensen heel veel houden. Ze gaan zo diep en je maakt zo'n heftige ervaring met elkaar mee en dat schept een band voor het leven."

Het nieuwe seizoen van De Verraders is vanaf 3 maart te zien op RTL4.

Meer over