Voetbal

Tiki Taka Touzani vindt onderdak bij NTR voor zesde seizoen

20 april 2024 08:01 | amusement | Door Jacob-Jan van de Groep

© Wessel de Groot

Soufiane Touzani keert bij de NTR terug met een nieuw seizoen van Tiki Taka Touzani. De freestyle voetballer gaat in tien afleveringen langs bij onder meer Tijjani Reijnders, Andries Noppert en Clarence Seedorf.

In Tiki Taka Touzani gaat Soufiane Touzani langs bij (oud-)profvoetballers in binnen en buitenland. Zo reist hij voor de eerst aflevering van het nieuwe seizoen af naar Milaan om daar in gesprek te gaan met Tijjani Reijnders, die afgelopen zomer de overstap maakte van AZ naar AC Milan en inmiddels onomstreden basisklant in het Nederlands elftal is.

Robin van Persie

Tiki Taka Touzani was eerder al te zien bij RTL7 en online op YouTube. In het verleden maakte Touzani al reportages met onder anderen Hakim Ziyech, Steven Berghuis, Stefan de Vrij centraal maar ook Robin van Persie en diens zoon Shaqueel van Persie, Arnaut Danjuma en Lieke Martens.

Cristiano Ronaldo 

Toen de 37-jarige Touzani alleen nog op YouTube actief was, kwam hij ook bij wereldsterren over de vloer die challenges moesten uitvoeren. De Rotterdammer ging langs bij onder anderen Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Kevin de Bruyne en bezocht hij oud-voetballers als Arjen Robben, Eden Hazard en Ronaldinho.

Het zesde seizoen van Tiki Taka Touzani is vanaf maandag 22 april wekelijks om 21.20 uur te zien op NPO 3.

Meer over