Tim Douwsma en Jim Bakkum treden op bij Musical Sing-a-Long 2015

Frits Sissing en Anouk Maas presenteren dit jaar de tiende Musical Sing-a-Long, met artiesten als Tim Douwsma, Jim Bakkum, Pia Douwes en Freek Bartels.

Frits Sissing en Anouk Maas vormen het presentatieduo voor de Musical Sing-a-Long, die ook dit jaar de Uitmarkt afsluit op het Museumplein in Amsterdam. Tijdens het meezingspektakel krijgen de kijkers een voorproefje van de musicals die komend seizoen te zien zijn in de Nederlandse theaters. Onder anderen Tim Douwsma, Jim Bakkum, Pia Douwes en Freek Bartels zijn van de partij.

The Bodyguard

De artiesten zingen nummers uit de musicals The Bodyguard, Beauty and the Beast, Grease, Billy Elliot de Musical, Meisje met het rode haar, Jesus Christ Superstar en Willem Ruis, De show van zijn Leven. Bij deze editie komen er ook internationale musicalsterren langs, die een medley verzorgen van discohits uit Priscilla - Queen of the Desert.

Anouk Maas

Presentatrice Anouk Maas is ook te zien in de musical Beauty and the Beast en heeft dus een dubbelrol bij de Sing-a-Long"Het is geweldig om tijdens zo’n feestelijke avond te mogen presenteren. En dan mag ik daarnaast ook nog eens optreden! Dat wordt zeker een snelverkleding, maar het is Kim-Lian en Chantal ook al eerder gelukt," zei ze tegen AVROTROS.

De Musical Sing-a-Long is op zondag 30 augustus om 21.20 uur live te zien op NPO 1.

Reageren