Tim en Geraldine presenteren Verkracht of Niet?

6 oktober 2017 15:32 | amusement | Door Televizier

© Skyhigh TV

Geraldine Kemper en Tim Hofman slaan de handen in één voor Verkracht of niet? waarin wekelijks wordt gekeken naar de grens van seksueel acceptabel gedrag.

In Verkracht of niet? krijgt een panel jongeren wekelijks een waargebeurd voorbeeld te zien van seksueel contact dat wellicht de perken te buiten gaat. De 14 panelleden, zeven meiden en 7 jongens, gaan met elkaar in discussie over de grens van het toelaatbare.

Ervaringsdeskundigen

Tim en Geraldine ontvangen het panel in een villa in Baarn. Daar krijgen ze ook wekelijks bezoek van een advocaat, een officier van justitie van het Openbaar Ministerie, de oprichtster van het Centrum voor Seksueel Geweld en ervaringsdeskundigen die de voorvallen toelichten vanuit hun eigen perspectief.

Feestje

In de eerste aflevering staat het verhaal van studenten Max en Tessa centraal. Ze hadden vroeger een relatie en belanden na een feestje dronken bij elkaar in bed. Maar is er echt sprake van vrijwillige seks? In de tweede aflevering jaagt een bazin op een mannelijke stagiair die de aandacht ook ergens wel prettig lijkt te vinden. In de derde en laatste aflevering probeert een man twee zussen in bed te krijgen. Gaat hij een grens over?

Verkracht of niet? is op dinsdag 7, 14 en 21 november te zien om 20.25 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Meer over