Tim Haars lekker dik geworden voor rol

Tim Haars heeft zich de afgelopen maanden het schompes gegeten voor zijn nieuwe film Ron Goossens, low-Budget stuntman. Hij is nu de trotse bezitter van een buikje.

Omdat Tim Haars hard gewerkt heeft aan zijn nieuwe formaat, laat hij het resultaat met enige trots zien op Instagram. De acteur heeft zich dan ook niet in het wilde weg klem gegeten, hij deed het onder begeleiding van professionals. In totaal wist Tim er in 3,5 maand tijd 15 kilo bij te eten. Zie hier het resultaat.

Mis ook vooral niet het commentaar van de reactie van ex tv-presentator Mike Starink op het bericht. 'Respect! Een lijf waar je de gehele avond mee kan spelen, zonder dat je op het zelfde plekje komt. Wat doe jij morgen?'

Voor Nederlandse begrippen is de prestatie van Tim Haars al heel indrukwekkend, maar enkele van zijn buitenlandse collega's deden daar nog een flinke schep bovenop.

Robert De Niro

Russell Crowe kwam in 2008 28 kilo aan voor de film Body of Lies, George Clooney ging op een pastadieet om 16 kilo aan te komen voor Syriana in 2004. Renee Zellweger at er 16 kilo aan voor helemaal niet dikke Bridget Jones. Jared Leto werd 30 kilo zwaarder voor de film Chapter 27 waarin hij John Lennon-moordenaar Mark Chapman speelt. Acteur Robert de Niro was de eerste die een dergelijk huzarenstukje tot een goed einde bracht. Hij kwam in 1980 30 kilo aan voor de rol van Jake La Motta in Raging Bull.

Afbeelding

De transformatie van Tim Haars is niet het enige hoogtepunt van de film Ron Goossens, low-Budget stuntman

Meer over:

Reageren