Timor Steffens gaat dansen voor Serious Request

16 december 2017 10:09 | amusement | Door Televizier

© William Rutten

Timor Steffens zet zijn beste beentje voor tijdens Serious Request: de bekende choreograaf geeft een dansclinic voor het goede doel als onderdeel van een heuse sportmiddag.

Topsporters als Churandy Martina, kickbokser Melvin Manhoef en Anouk Hoogendijk beulen voor Serious Request mensen met liefde af. Timor geeft aan een select gezelschap van dertig betalende deelnemers een dansclinic waar de voetjes ongetwijfeld van de vloer gaan.

Blessure

Beweging is van levensbelang voor Timor, afgelopen mei werd hij daar nog eens aan herinnerd toen hij tijdens de opnames van dansfilm Shake it off een fikse blessure aan zijn achillespees opliep. Steffens moest verplicht een half jaar revalideren, wat fysiek en vooral mentaal een dreun was voor de gedreven, actieve danser. 

Instagram

Op Instagram maakte hij zijn bijna 150.000 volgers deelgenoot van zijn revalidatie. Het begin verliep letterlijk en figuurlijk met kleine stapjes, maar inmiddels is hij weer wekelijks uren in de sportschool te vinden waar hij er bijna een dagtaak aan lijkt te hebben zijn uitputtend ogende workouts te filmen en te delen. 

Mensen die met Timor willen dansen voor het goede doel zijn dus gewaarschuwd. Opgeven kan via deze link. 

Meer over