TLC schrapt realityshow Here Comes Honey Boo Boo

De Amerikaanse realitysensatie Alana 'Honey Boo Boo' Thompson verdwijnt van tv. TLC schrapte de serie Here Comes Honey Boo Boo omdat moeder June het houdt met een kindermisbruiker.

Mama June datet met Mark McDaniel, die in maart na tien jaar vrij kwam uit de gevangenis omdat hij omdat hij een 8-jarige had gedwongen tot orale seks. Die 8-jarige was ook nog eens een familielid van June. June zelf ontkent dat ze een relatie heeft met McDaniel, maar TLC gelooft haar niet en schrapt de show. De zender vindt dat ze haar kinderen te veel risico laat lopen met deze nieuwe liefde.

Nieuw seizoen

En dat terwijl TLC al een heel nieuw seizoen had klaarliggen en de kijcijfers van Here Comes Honey Boo Boo altijd heel goed zijn. Dat betekent dus een financiele tegenvaller voor de vrouwenzender die wel voor de vier dochters van June blijft zorgen. De zender betaalt voor leraren en begeleiders.

Sugar Bear

Here Come Honey Boo Boo draait om de bijdehante mollige schoonheidskoningin Alana en haar trailer trash-familie. Mama June schopte eerder dit jaar echtgenoot Mike 'Sugar Bear' Thompson het huis uit omdat hij een affaire had gehad.

Reageren