Tom uit Boer Zoekt Vrouw baalt van media-aandacht

Tom Groot, de populaire hunk uit Boer Zoekt Vrouw, heeft naar verluidt al een vriendin. De tulpenboer wordt niet vrolijk van alle speculaties.

Boer Tom kreeg maar liefst 1808 brieven van zijn aanbidders, en dat had niet alleen te maken met zijn sprankelende persoonlijkheid. De goddelijke tulpenkweker zou Boer Zoekt Vrouw door zijn uiterlijk helemaal niet nodig hebben om een liefje te vinden, sterker nog: volgens de Telegraaf heeft hij al een vriendin!

Boer Zoekt Vrouw

Tom Groot vertelt in Shownieuws dat hij verschrikkelijk baalt van alle commotie die is ontstaan. “Natuurlijk weet je dat je in de media komt, omdat je meedoet aan een tv-programma, maar dat het zo heftig uitpakt, dat had niet gehoeven“, aldus de Boer Zoekt Vrouw-boer.

Boer Tom

Boer Tom vindt alle speculaties nonsens. “Als dat zo was geweest, had ik niet mee hoeven doen. Voor de rest heb ik een contract getekend, waardoor ik niks mag zeggen.”

Vriendin

Tijdens het interview benadrukt hij nogmaals dat hij aan Boer Zoekt Vrouw deelneemt om zijn ideale vrouw te vinden. “Ik doe mee aan een programma, omdat ik gewoon echt op zoek ben. Hoe het verloop verder gaat, weet je niet van tevoren.”

Lees het verslag van de Boer Zoekt Vrouw speeddates


Reageren