Tony Star wordt klein geschapen afgebeeld in Adam zoekt Eva VIPS

2 mei 2017 10:50 | amusement | Door Televizier

© RTL

Het is RTL gelukt om gewone Nederlanders te strikken voor het liefdesexperiment Adam zoekt Eva VIPS. In de eerste aflevering, op 18 mei, geeft Tony Star zich bloot. De persfoto verklapte een nogal pikante detail.

RTL 5 publiceerde dinsdag de persfoto van de bekende Nederlanders die meedoen aan de naakte datingshow. Hun geslachtsdelen en borsten zijn bedekt met een tekening van, waarschijnlijk, hun eigen lichaam. Tony Star, beter bekend als Sterretje, wordt wel erg klein geschapen afgebeeld, vergeleken met Curt Fortin en Cassius Verbond.

Sterretje

In elke aflevering gaat één bekende Nederlander op date met twee singles. Tony Star is de eerste ster die te zien zal zijn in Adam zoekt Eva Vips. Op een onbewoond eiland ontmoet hij de twee dames Sofia en Josje.

Blonde masseuse

Volledig naakt gaat hij op het eiland op zoek naar de liefde. Tony brengt een aantal dagen quality time door met de vrouwen, zonder materialistische afleiding zoals smartphones, sieraden of kleding. Zolang het voor Tony maar een blonde masseuse is, zit de liefde wel snor.

Adam zoekt Eva VIPS is vanaf 18 mei om 20.30 uur te zien op RTL 5.

Meer over