John de Mol geeft niet thuis

Toon en Maria krijgen alsnog geld voor hun Dansmarathon

18 oktober 2021 14:34 | amusement | Door Irma Tomas

© SBS
Toon en Maria veroverden de harten van de tv-kijkers van De Dansmarathon op SBS6 maar bleven na 50 uur danswerk toch met lege handen achter. Gelukkig is dat niet het einde van het verhaal.

Alleen de winnaars van De Dansmarathon kregen 100.000 euro mee, de rest ging met helemaal niets naar huis. Best zuur als je 50 uur op de dansvloer hebt doorgebracht. Vooral in het geval van rock 'n roll-koppel Toon (63) en Maria (60). Hoewel de twee het de laatste 24 uur noodgedwongen vooral bij wat geschuifel hielden, stonden ze er nog maar mooi aan het einde van de rit.  

John de Mol geeft niets

Toch wonnen ze geen cent omdat de winnaars minder rusttijd hadden opgebruikt. Veel kijkers vonden dat moeilijk te verkroppen. Zeker omdat het duo de 100.000 euro aan hun ernstig gehandicapte zoon wilde spenderen. Je zou verwachten dat John de Mol met zijn hand over zijn hart zou strijken maar hij houdt de hand tot nu toe stijf op de knip. En dus begonnen de mensen zelf maar met crowdfundacties voor Toon en Maria. 

15.000 euro

Anna van Eijk heeft inmiddels al meer dan 7.000 euro opgehaald met haar actie en bij Mirjam de Groot staat de teller op meer dan 8.000. Storten kan op beide pagina's nog altijd. 

Meer over