Tooske en Bastiaan redden relaties in EO-programma

15 augustus 2014 10:05 | amusement | Door Televizier

Tooske en haar man Bastiaan Ragas gaan in een nieuw EO-programma hulp bieden aan stelletjes met relatieproblemen.

Het is al een tijdje bekend dat Tooske aan de slag gaat bij de EO. In een nieuw programma helpen Tooske en haar man Bastiaan Ragas stellen die last hebben van een relatiecrisis. Ze gaan samen met de koppels op zoek naar professionele hulp om de liefde weer op te laten bloeien.

Tooske en Bastiaan

Tooske en Bastiaan weten precies hoe ze een goed huwelijk in elkaar steekt, de twee zijn al 12 jaar gelukkig getrouwd. Het AD schrijft dat de nog titelloze reeks halverwege 2015 op zender komt. We moeten er dus nog even op wachten.

Van Hollandse Bodem

Het is niet de enige nieuwe presentatieklus van Tooske Ragas. De blondine presenteert volgend jaar voor dezelfde omroep het programma Van Hollandse Bodem. In deze tuinierswedstrijd krijgen duo’s elk een lapje grond toegewezen waarop ze groenten kunnen verbouwen. Wie daar volgens een jury de beste maaltijd van maakt, wint. 

Het laatste tv-optreden van Tooske was in mei 2013, toen ze de SBS 6-talentenjacht Bloed, Zweet & Tranen presenteerde. Begin dit jaar werd de blondine door de zender ontslagen.

Meer over