Tooske Ragas krijgt prominente plek op NPO 1

De Nederlandse Publieke Omroep heeft het nieuwe EO-programma Van Hollandse Bodem een zeer goede plek gegeven in de programmering.

Tooske Ragas maakt naar alle waarschijnlijkheid een tv-comeback waar je u tegen zegt. De blondine is dit voorjaar elke donderdag te zien, direct na het achtuurjournaal. Momenteel staat het succesvolle programma Maestro op deze plek geprogrammeerd. Tooske krijgt hierdoor vast een lach op haar gezicht, er kijken namelijk ruim 1,2 miljoen mensen naar de Avrotros-talentenjacht. Dat biedt perspectief!

Van Hollandse Bodem

In Van Hollandse Bodem krijgen duo’s elk een lapje grond toegewezen waarop ze groenten kunnen verbouwen. Wie daar volgens een jury de beste maaltijd van maakt, wint. 

Tooske Ragas 

Tooske heeft zin in haar nieuwe avontuur. “We gaan terug naar de natuur. Hoe en waarom groeit iets zoals het groeit – of niet – en smaakt het zoals het smaakt? Wie vindt de beste balans tussen grond, zon, water en liefde? Ik ga kijken, leren, proeven en genieten!”, aldus de voormalig Wie Ben Ik-presentatrice.

De EO stuurt in een ander programma PVV-aanhangers naar vluchtelingenkampen.

Reageren