Met inkt vereeuwigd

Tortelduifjes Marvin en Ferdi uit seizoen 1 van Prince Charming vieren de liefde

27 januari 2023 13:09 | amusement | Door Marjolein Vos

© Still Videoland
Vandaag precies twee jaar geleden mochten Marvin en Ferdi uit het eerste seizoen van Prince Charming aan de wereld vertellen dat ze samen zijn. Marvin koos in de finale voor Marnix, maar later bleek dat hij toch met Ferdi is geëindigd. En die vonk die oversloeg, is nooit meer verdwenen. En hoe ze dat vieren? Met een tattoo.

Op Instagram vertelt het stel dat het twee jaar geleden is dat ze hun relatie wereldwijd bekend maakten en dat er een tattoo is gezet.

Coördinaten

Het stel, dat op 21 juni elkaar het ja-woord zal geven in Maastricht, heeft coördinaten op hun armen laten tatoeëren. En niet zomaar een paar getallen. Ze hebben allebei de helft van de coördinaten van de palazzo op Sicilië met inkt laten vastleggen. De plek waar ze elkaar voor het eerst zagen en in de ogen keken.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Marvin (@marvin.wijnans)

Afwachten

In seizoen 3 van Prince Charming zagen we deze week dat Diego in de finale de moeilijke beslissing moest maken tussen Joey en Cyrano. Zijn keuze valt op Joey, want hij is verliefd. Volgende week bij de reünie zien we of de twee nog gelukkig samen zijn of dat er in de tussentijd toch iets anders gebeurd is.

Meer over