Trailer Arnold Schwarzenegger in Celebrity apprentice

23 augustus 2016 11:04 | amusement | Door Televizier

Arnold Schwarzenegger vervangt Donald Trump in de realityserie Celebrity Apprentice. En de trailer ziet er alvast veelbelovend uit.

In de trailer wordt Schwarzenegger net als in de beroemde Terminator-film in elkaar gezet als een machine waarna hij zegt: 'Let’s get down to business'. In Celebrity Apprentice strijden semi-bekende Amerikanen met elkaar voor een goed doel. Schwarzenegger ontslaat iedere week de slechts presterende deelnemer tot er een winnaar overblijft.

Warren Buffet

Schwarzenegger is de baas, maar hij wordt in de directiekamer bijgestaan door niet de minsten: Warren Buffett, een van de meest succesvolle zakenmannen ter wereld, Steve Ballmer, de voormalig directeur van Microsoft en zakenvrouw Tyra Banks.

Donald Trump

Donald Trump presenteerde Celebrity Apprentice 14 seizoenen en verdiende daar naar eigen zeggen 213 miljoen mee. Trump gaf er de brui aan nadat hij presidentskandidaat werd. Ook Schwarzenegger heeft ervaring in de politiek, hij was jarenlang de gouverneur van Californië.

Boy George

Tussen de deelnemers van dit jaar zitten Laila Ali, de dochter van Muhammad, jaren 80 popster Boy George en Snooki van de serie Jersey Shore.


Meer over