Iedereen verlicht

Trijntje Oosterhuis gaat holistisch zingen op tv

13 September 2019 14:21 | amusement | Door Jef Willemsen

© ANP
Trijntje Oosterhuis omarmt het spirituele. In een nieuwe reeks van het NTR-programma Iedereen verlicht geeft de zangeres een holistische workshop die hart en ratio samen moeten brengen.

Het laatste streaming nieuws

Mogelijk gemaakt door guidinc.nl
Meer film & serie nieuws

Momenteel zijn de makers druk op zoek naar mensen die de soulful mindsession, zoals Oosterhuis de workshop noemt, willen bijwonen.

Interne groei

Tijdens de workshop gaan de kandidaten zingen met Trijntje met therapeutische ondersteuning van psycholoog Anouk Taytelbaum. Zangtalent is niet vereist, hooguit de bereidheid om met passie te zingen zodat "emoties vrij komen die aandacht verdeien en interne groei bevorderen".

Hart en ratio

Trijntje is enthousiast over Iedereen verlicht en de zangworkshop: "Je kan op allerlei manieren hart en ratio bij elkaar brengen, maar zang is de meest directe manier. Dat ervaar ik bij mezelf en bij anderen. Ik zie dat proces letterlijk op het podium gebeuren."

De opnames van de soulful mind session zijn op woensdagmiddag 2 oktober, duren 3 uur en de deelname is gratis. Voor informatie kan gemaild worden naar Radha Ramdhan via radha.ramdhan@gmail.com

Meer over