Tukker-versie Oh Oh Cherso in de maak

RTL 5 houdt voorlopig nog even vast aan het succes van Oh Oh Cherso. Er is dan ook een nieuwe versie in de maak met Tukkers in de hoofdrol.

Dat laat mediabureau Vizeum weten. Zij onthullen over het programma: "een nieuwe versie van Oh Oh Cherso komt er ook, in de hoedanigheid van ditmaal vriendelijke vrienden uit het Oosten van het land. Veel bier en brommers kiek’n zeg maar." Rijst natuurlijk de vraag: zal Jeffrey Spalburgs hit Hengelo-o-o iets te maken hebben met het programma?

Het Wilde Oosten

De nieuwe Oh Oh Cherso luistert naar de naam Het Wilde Oosten. Verder zijn er eigenlijk geen details over het programma bekend. Of de Tukkers ook naar Chersonissos gaan om lekker te feesten is dus nog onduidelijk.

Matsoe Matsoe

Gelukkig hoeven de Oh Oh Cherso-fans hun favoriete Hagenezen niet te missen. Barbie en Michael zijn binnenkort weer te zien met een nieuwe realityshow, waarin hun trektocht langs verschillende Spaanse campings centraal staat. Ook Matsoe Matsoe maakt zijn comeback: hij krijgt een eigen datingshow met de naam Everybody Loves Matsoe Matsoe.

Snack-tv

Verder vernieuwt RTL 5 de vooravond volledig. Ze komen namelijk met 'snack-tv'. Dit zijn programma's die de kijker niet dagelijks hoeft te volgen om te kunnen begrijpen. Daarnaast komen ook vaste formules als Holland's Next Top Model en Britt en Ymke weer terug. HNTM krijgt echter wel een compleet vernieuwd jasje.

Reageren