TV Beelden 2014: Humberto Tan en John de Mol in de prijzen

Maandagavond werden de TV Beelden uitgereikt. De opvolgers van de Beeld en Geluid Awards werden onder andere overhandigt aan John de Mol en Humberto Tan.

Het was de eerste keer dat in Amsterdam de TV Beelden werden uitgereikt. Onder andere het VARA-programma De Kwis, het EO-kinderprogramma Checkpoint en dramaserie De Prooi vielen in de prijzen.

All You Need is Love

Een ander programma dat een TV Beeld won is All You Need is Love. Robert ten Brink sprong een gat in de lucht. Nadat de presentator 22 jaar geleden met het liefdesprogramma begon, won het nu weer eens een prijs, namelijk in de categorie Beste Grote Showprogramma. In 1993 ontving Robert Ten Brink de Gouden Televizier-ring voor zijn liefdesshow.

Humberto Tan

Humberto Tan won het TV Beeld voor beste presentator en was blij verrast, zo liet hij weten in zijn dankwoord: “Ik was oprecht vereerd met de nominatie. We zijn met z’n allen een project gestart waarvan we niet wisten waar het naartoe zou gaan, of het latenightprogramma bestaansrecht had.” Later twitterde de presentator nogmaals dat hij zo blij was.

Andere categorie├źn

The Passion ging er vandoor met een TV Beeld in de categorie Beste Amusement, Beste Reality ging naar Expeditie Robinson en Beste Actuele Programma is Arie Boomsma's Zeg Dag Tegen Pesten.

Oeuvre Award

John de Mol kreeg uit handen van zijn neefje Johnny en zus Linda een Oeuvre Award uitgereikt. De mediaicoon kreeg een maand geleden al te horen dat hij deze prijs zou krijgen.

Reageren