TV Kantine blaast Friends nieuw leven in

De TV kantine brengt morgen een bezoek aan koffiehuis Central Perk waar de bekendste sitcomvrienden uit de jaren 90 als vanouds bij elkaar zijn voor een bijzondere reboot. 

Carlo Boszhard en Irene Moors kunnen de New Yorkse vriendenclub niet in hun eentje uitbeelden. Het persiflageduo krijgt versterking van een aantal bekende Nederlanders.

Gastrollen

Zo kruipt Carly Wijs in de huid van moederkloek Monica, maakt Mattie zijn acteerdebuut als de nerdy Ross, speelt Estelle Cruijff de sterren van de hemel als de hippe Rachel en transformeren Carlo en Irene dankzij de make up magie van Barbara van Munster en Timothy Radstaat in vrouwenverslinder Joey en de lekker gekke Phoebe. Grote afwezige lijkt de zesde vriend, de sarcastische Chandler Bing.

Gunther

De set van het koffiehuis is met veel oog voor detail nagebouwd, met speciale aandacht voor het kenmerkende Central Perk logo. Ook manager Gunther is van de partij, al wordt hij gespeeld door edelfigurant Jelle die het niet kon laten alvast wat selfies met de cast op social media te delen. 

Flintstones

Naast Friends worden in deze aflevering van De TV kantine onder meer De rijdende rechter, Miljoenenjacht en Groeten uit 19xx gepersifleerd. René en Natasja Froger gaan iets verder terug in de tijd en leven een weekend lang in de prehistorische tijden van de Flintstones.

De TV Kantine - zaterdag - 20.05 uur - RTL 4

 

Meer over:

Reageren