TV Lab: veel nieuwe shows

21 augustus 2014 10:47 | amusement | Door Televizier

TV Lab presenteert weer een aantal nieuwe programma’s die strijden om de gunst van de tv-kijker. Van levenslessen in een bejaardenhuis via multiculti naar daten en elke avond seks...

In TV Lab laten tv-makers hun ideeën zien. De uitzending begint met Oudtopia. Hierin verhuizen documentairemakers Nicolaas Veul en Tim den Besten voor een maand naar een verzorgingshuis en tekenen van achter de geraniums allerlei levenslessen op. 

Meer, meer, meer

In Meer, Meer, Meer (21.20 uur) bekijken Roué Verveer en Murth Mossel de multiculturele samenleving van de zonnige kant: Nederland is niet vol, maar gezellig druk. Maar we missen bijvoorbeeld nog iemand uit Brunei. De twee stappen op het vliegtuig om een inwoner van dit sultanaat naar ons land te halen.  

6 Dates

Een eerste afspraakje is altijd spannend én ongemakkelijk. De miniserie 6 Dates (21.45 uur) laat zien hoe Sara en Joris elkaar beter leren kennen. In elke aflevering zitten een paar minuten uit een herkenbaar niet al te soepel afspraakje, waarbij de twee worstelen met hun verwachtingen en onzekerheden.

Alle Dagen Seks

Arie Boomsma volgt hierna in Alle dagen seks (22.05 uur) vier stellen met een ingedut seksleven die bij wijze van experiment een maand lang elke dag seks met elkaar hebben. In de eerste van drie live-uitzendingen is te zien hoe dit ‘sexperiment’ uitpakt. Samen met de Vlaamse seksuologe Kaat Bollen zoeken de koppels naar een oplossing. 

Bart, één van de kandidaten van Alle Dagen Seks, is al na één dag afgehaakt. Zijn vriendin blijft onbevredigd achter.

Meer over